Informatie voor standhouders

De Landelijke Dag vindt in 2023 plaats op zaterdag 25 november. Op de beursvloer is ruimte voor stands van onder meer reisorganisaties, uitgevers, natuurorganisaties, kunstenaars en aanbieders van camera's en optiek.

Welke mogelijkheden zijn er voor standhouders?

Het is mogelijk om één of meerdere standruimtes aan te vragen. Op de beursvloer kun je informatie verstrekken, producten verkopen of demonstraties geven. Zie onze voorwaarden voor meer informatie.

Wat kost een standruimte?

Een standaard standruimte (1,50 bij 1,00 meter) kost 100 euro. Voor antiquariaten, kunstenaars, adviesbureau's en onderwijsinstellingen geldt een gereduceerd tarief van 60 euro. Non-profit instellingen betalen 25 euro.

Voor aanbieders van optiek is een speciaal beursplein waarbij geselecteerde optiekmerken (geen winkels) centraal staan. Een standruimte voor optiekpartijen kost 200 euro, met een minimale afname van twee standruimtes. Bij drie of meer standruimtes wordt je vermeld als sponsor, adverteerder of aanbieder van een workshop. Hiervoor gelden aparte afspraken en tarieven. Wil je meer weten, neem dan contact op met Renate Eertink, renate.eertink@sovon.nl

Kan ik kiezen waar mijn stand komt te staan?

Op basis van de belangstelling en de beschikbare ruimtes maakt Sovon een indeling van de beursvloer. We richten de ruimtes daarbij zoveel mogelijk thematisch in. Je kunt daarbij niet kiezen waar je stand komt te staan. Heb je speciale wensen, neem dan contact op met Renate Eertink, renate.eertink@sovon.nl.

Hoeveel bezoekers kan ik bij mijn stand verwachten?

We verwachten rond de 1.500 betalende bezoekers te ontvangen. Daarnaast zijn er zo'n 300 extra aanwezigen, zoals organisatie, sprekers en andere standhouders. 

Zijn er extra mogelijkheden om mijn organisatie onder de aandacht te brengen?

Ook dit jaar zijn er mogelijkheden om te adverteren, of om de Landelijke Dag te sponsoren. Neem voor meer informatie hierover contact op met Marcel Wortel, marcel.wortel@sovon.nl, 06-10305086.